Tuesday, September 24, 2013

Αστυνομικές επιχειρήσεις ενός αντιφασιστικού κράτους


  Από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μετά, το ελληνικό κράτος έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά αστυνομικών-κατασταλτικών επιχειρήσεων, που αποδυκνύει περίτρανα πως τα καταφέρνει μια χαρά μόνο του και δεν χρειάζεται την ύπαρξη καμιάς ακροδεξιάς οργάνωσης.Ενόσω τα σύνορα στρατοκρατούνται, και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών συνεχίζουν να υπάρχουν, συνέβησαν τα εξής που αντιγράφουμε από μήντια:
 

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

'' Επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας


Συνολικά τρεις συλλήψεις και 46 προσαγωγές έγιναν σε αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση του παρεμπορίου την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στην περιοχή του Θησείου και στις οδούς Ζήνωνος, Κεραμεικού, Αγίου Κωνσταντίνου και Πειραιώς, και διήρκεσε 11 ώρες.

Από τους τρεις συλληφθέντες, ο ένας είναι υπήκοος Μπαγκλαντές, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 500 κλεψίτυπα CD, και οι δύο είναι Αλγερινοί, που συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών παρεμπορίου, τα οποία παρέλαβαν τέσσερα απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων. ''

Θεωρείται λοιπόν υπέρτατο έγκλημα το να προσπαθεί κάποιος να βγάλει ψωμί και να ζήσει.Να θυμίσουμε επίσης ότι σε παλαιότερο αντίστοιχο περιστατικό κυνηγιού, ένας μετανάστης μικροπωλητής έχασε την ζωή του.


Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

''Συνεχίζεται ο «Ξένιος Ζευς»


Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι από τις 14 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή τους στη χώρα.
• Συνελήφθησαν 14 άτομα, κατά περίπτωση, για καταδικαστικές αποφάσεις, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, περί ηθών, κ.ά..
• Κατασχέθηκαν 11.704 είδη λαθρεμπορίου και παραεμπορίου (τσιγάρα, είδη ρουχισμού, κλεψίτυπα CD–DVDs κ.ά.).

Σημειώνεται ότι από την έναρξη της επιχείρησης έχουν συλληφθεί 5.495 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα, καθώς και για άλλες παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται καθημερινά.''


Ο ξένιος δίας, δηλαδή το ανελέητο κυνήγι κατά μεταναστών, φτωχοδιαβόλων, μικροπαραβατικών συνεχίζεται κανονικά, κάνοντας τους φασίστες της διπλανής πόρτας να τρίβουν τα χέρια τους καθώς παρακολουθούν τηλεόραση.

24/9/2013

''Μετέφερε 23 λαθρομετανάστες με τροχόσπιτο

Έναν διαφορετικό τρόπο για να «περάσει» λαθρομετανάστες σκέφτηκε ένας 43χρονος. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ο προαναφερόμενος «φόρτωσε» σε ένα τροχόσπιτο με πινακίδες του Ηνωμένου Βασιλείου, 23 παράνομους μετανάστες, τους οποίους και επιχείρησε να μεταφέρει στις Φέρες του Έβρου.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες εντόπισαν το μεσημέρι της Δευτέρας σταθμευμένο σε αγροτική περιοχή των Φερών ένα τροχόσπιτο με τον 43χρονο να βρίσκεται μέσα και 23 μετανάστες να αναμένουν προκειμένου να επιβιβασθούν.

Σύμφωνα με το thrakitoday, ο δράστης στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να
διαφύγει, ωστόσο άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν άμεσα και μετά από σθεναρή αντίσταση του δράστη του πέρασαν χειροπέδες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο διακινητής μετέβη στο παραπάνω σημείο, προκειμένου να επιβιβάσει τους λαθρομετανάστες στο όχημά του και να τους προωθήσει στο εσωτερικό στη χώρας. Οκτώ από τους διακινούμενους ήταν Σύροι, επτά Αφγανοί, έξι Σομαλοί και δύο Ιρακινοί.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για το ίδιο αδίκημα, ενώ το τροχόσπιτο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.''


23 μετανάστες λοιπόν πέσαν στα νύχια του ελληνοπρεπούς κράτους.

Τι μας δείχνουν αυτές οι ειδήσεις, που δημοσιεύτηκαν στον χρόνο που μεσολάβησε από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα;
Ότι ο πόλεμος κατά των μεταναστών συνεχίζεται αμείωτος, από το ελληνικό κράτος που δεν πτοήθηκε να τον σταματήσει ούτε για λίγες μέρες, όταν ένας εκλεκτός του δολοφόνησε έναν άνθρωπο.Και γιατί να το κάνει άλλωστε;Οι κυβερνώντες, είναι σοβαροί-σοβαρότατοι φασίστες, και κάτι καραγκιόζηδες φονιάδες με μαίανδρους περισσεύουν.Η καλή πατριωτική δουλειά, θα συνεχιστεί με ή και χωρίς αυτούς.Γιατί οι καλές μπίζνες δεν πεθαίνουν έτσι εύκολα.Η εξόντωση των μεταναστών παραμένει πρώτο μέλημα των ελλήνων και της κυβέρνησής τους...

No comments:

Post a Comment